Ruskig Ångest | Konstnär | Allting är en fördel&nbsRuskig Ångest | Konstnär | Allting är en fördel | Ruskig Ångest | Konstnär | Allting är en fördel | Ruskig Ångest | Konstnär | Allting är en fördel

Två jobb utlyses.

Vem vill skapa framtidens Urbankonsthall med oss?

Börja jobba hos oss den under oktober!

Vi söker nu ytterligare medarbetare.

Vi utlyser nu två tjänster på 50% vardera.

Du kan även söka båda tjänsterna om du uppfyller kvalifikationerna som eftersöks.

Sista ansökningsdag 30:e september. (Obs. förlängd ansökningstid.)

Mejla oss ett personligt brev, CV samt referenser.

Bakgrund:

Föreningen CFUK fick ett glädjande besked från Allmänna Arvsfonden den 22:a september 2021 att fonden medger ett 3-årigt stöd för att processa fram en Urbankonsthall i Malmö.

Så här lyder motiveringen:

Projektets syfte är att utveckla en plats där konst och kultur skapas/produceras oavsett kulturell, social, individuell och politisk bakgrund.

Projektet vill stärka barn och ungdomar som skapande, kreativa och deltagande konstnärer utifrån deras egen generation.

Målet är att främja framtidskonst, helt nya verksamheter och kombinationer av kulturella uttryck.

Verksamheten kommer att genomföras live i staden och digitalt på nätet utifrån samråd och önskningar från ungdomar.

Målgrupp är ungdomar 12-25 år med eller utan funktionsnedsättningar och med olika etniska bakgrunder.

Under tre år tänker man forma en Urbankonsthall där målgruppen får styra så mycket som möjligt den fortsatta verksamheten.

Under projekttiden har man stöd av etablerade samarbetsparter som även syftar till fortsatt samarbete efter projekttiden.

Inom UNG vill vi nu anställa en medarbetare på 50% inom Projektadministration, samordning, ekonomi, utveckling och information.

Vad gäller tjänsten för projektadministration, ekonomi och information så gäller utbildning, arbetserfarenhet och intresse inom tjänstens ramar. Vi ser dock gärna att du är en tillika konst och kulturell personlighet som brinner tillsammans med oss andra inför uppdraget och är beredd att hjälpa till där det behövs.

Vi söker dig som är professionell administratör inom de fria konsterna.

Vi söker dig som är starkt motiverad, drivande och ansvarstagande. Vi söker dig som har tankar, planer och kreativa udda idéer som du inte har hittat utrymme för att förverkliga. Vi söker dig som gärna tar ordet likväl som du ger det. Du kan formulera och genomföra dina projekt och du ingår självklart och gärna i andras. Du är en samarbetspartner och egensinnig entreprenör när det behövs. Det är inga problem för dig att verka som pedagog, talesperson, logistiker, praktiskt konst/kulturutövare, städare och organisatör. Du vet vad ditt uppdrag är men du är alltid beredd att hjälpa till inom andras uppdrag.

Du kan finna och engagera ungdomar/seniorer och arbeta med dem praktiskt och teoretiskt. Du har ett brett kontaktnät.

Du är intresserad av den konst som finns tillgänglig för alla medborgare och medmänniskor som vi kallar Urban men som går under många benämningar såsom streetart, gatu-, offentligkonst eller public expressions. Vi tänker även i termer av samtid/framtidskonst.

Du kommer ingå i ett team som öppet, fritt, seriöst, nyskapande och experimentellt skall på mängder av olika sätt skall ta fram en modell för hur Malmös framtida Urbankonsthall skall se ut. Det gör vi tänkbart genom utställningar, event, seminarium, workshops, festivaler, skapande verksamheter, möten, samtal, resor och andra metoder vi finner tillsammans. Vi gör detta på plats, runt om i Malmö samt på nätet.

Du är beredd på att jobba såväl kvällar, helger som helgdagar. Du håller alltid tiden minutiöst. Du genomför det du åtar dig.

Ditt första uppdrag är from nu tom Juli 2023 och du skall projektleda vår stora vår utställning Urbanarts3 som innefattar formulerandet av open-Call, dialog och avtal med internationella konstnärer, curatorroll, administration och projektledare med ungdomar. Det kan även innefatta resor och delprojekt av olika konstnärliga slag.

CFUK har även blivit beviljade ett återstartstöd från Kulturrådet där vi söker en driven projektledare/samordnare. Även denna tjänst är på 50%.

Ditt första uppdrag är from nu tom Juli 2023 och du skall projektleda vår stora vår utställning Urbanarts3 som innefattar formulerandet av open-Call, dialog och avtal med internationella konstnärer, curatorroll, administration och projektledare med ungdomar. Det kan även innefatta resor och delprojekt av olika konstnärliga slag.

Din ansökan skall innehålla:

Ett personligt brev där du berättar om dig och varför du söker detta jobb.

Merit/CV förteckning som visar de kvalifikationer vi söker med kontaktuppgifter till två referenspersoner.

Kontaktuppgifter.

Vad gäller tjänsten för projektadministration, ekonomi och information så gäller utbildning, arbetserfarenhet och intresse inom tjänstens ramar.

Samla allt i ett PDF dokument på max 5mb.

Din ansökan skickas senast 14/9 till parra@cfuk.nu

Under vecka 40 kallar vi några av de sökandes till intervju. Beslut om anställning meddelas 14:e oktober 2022. Anställningen startar under oktober 2022 eller efter överenskommelse.

Anställningsformen för tjänsten Projektadministration, ekonomi och information, är provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning i ett år framöver med möjlighet till förlängning ett år i taget och max tom december 2024. Inom tjänsten finns utrymme att projektera för att utveckla och förlänga arbetet hos oss inom CFUK.

Anställningsformen för tjänsten Projektledare Urbanarts3 är tidsbegränsad tjänst i 6 månader. Inom tjänsten finns utrymme att projektera för att utveckla och förlänga arbetet hos oss inom CFUK.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Uncategorized

Två jobb utlyses.

Vem vill skapa framtidens Urbankonsthall med oss? Börja jobba hos oss den under oktober! Vi söker nu ytterligare medarbetare. Vi utlyser nu två tjänster på 50% vardera. Du kan även söka båda tjänsterna om du uppfyller kvalifikationerna som eftersöks. Sista ansökningsdag 30:e

Fortsätt läsa »